L'Ortensia

Het grootste appartement (5 tot 8 personen) bevindt zich op de bovenste verdieping. Via een aparte trap komt u op een ruim privé terras met een prachtig uitzicht (zie plattegrond).

 

In de zeer ruime woonkamer/eetkeuken bevindt zich in de keuken een vaatwasser, inductie kookplaat, oven, afzuigkap en geïntegreerde koelkast met vriesgedeelte. Verder is de keuken ingericht met voldoende glazen, serviesgoed, bestek etc., alsmede olie/azijn/peper/zout en genoeg koffie/thee/suiker om u de eerste dagen door te helpen. 

 

Via een trappetje komt u in de gang, waaraan zich één van de badkamers en de slaapkamers bevinden. De badkamer heeft een ruime douche, wastafel, bidet en toilet. 

De grote slaapkamer is geschikt voor 3 personen en heeft een 2-persoonsbed en een bedbank (eventueel uit te schuiven tot 2-persoonsbed). 

IMG_5381

De andere slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een eigen badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, alsmede een balkonnetje.

 

Het is mogelijk om het appartement geschikt te maken voor 8 personen, door gebruik te maken van de slaapbank in de woonkamer.