Uw vertrekpunt voor een heerlijke vakantie

Onze appartementen zijn met zorg en liefde gemoderniseerd en ingericht. U zult zich zeker thuis voelen. Alle appartementen hebben grote ramen, waardoor er veel lichtinval is. Vanaf uw appartement, maar zeker ook vanaf het zeer ruime terras met veel privacy heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.
Al onze appartementen zijn rookvrij.

In onze ruime tuin bevindt zich ook het zwembad met (lig)stoelen er om heen. In de warme zomermaanden is het heerlijk om actief te zijn of dan af te koelen en te genieten van het zwembad.

Voor meer details over de appartementen kunt u op de foto of de naam klikken. Als u nog vragen heeft, neem dan met ons contact op.

 

Il Tulipano bevindt zich in het vrijstaande huisje in het midden van onze tuin. Het is geschikt voor 2 personen (max 4) en bestaat uit een keuken/woonkamer met een (slaap)bank, een slaapkamer en een badkamer. Buiten bevindt zich een ruim terras van 4 bij 7 meter, waar u heerlijk “al fresco” kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Dit 2-persoons appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het huis. Er is een aparte trap, waar u uitkomt op het ruim terras met een fantastisch uitzicht. Dit appartement bestaat uit een keuken/woonkamer met bank. Via een kleine trap komt u in de slaapkamer met een 2-persoonsbed en met drie treetjes naar beneden komt u in de badkamer.

Het grootste appartement, 5-persoons (max 8) bevindt zich op de eerste verdieping. Het appartement heeft een eigen trap die uitkomt op een ruim terras met een prachtig uitzicht. Achter de authentieke voordeur treft u de zeer ruime keuken/woonkamer met (slaap)bank aan. Via een trappetje komt u in de gang, waaraan een grote moderne badkamer en de twee slaapkamers liggen. De grote slaapkamer is geschikt voor 3 personen en heeft een 2-persoonsbed en een bedbank (eventueel uit te schuiven tot 2-persoonsbed).

De andere slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, een eigen badkamer en een balkon.

Dit appartement is feitelijk de gehele eerste verdieping van het huis, waarbij een dubbele tussendeur de toegang tussen La Rosa en L’Ortensia mogelijk maakt. Hierdoor ontstaat een 8-persoons (max 10-persoons) appartement, waarbij aan alle zijden van het huis een terras is. Er zijn twee ingangen, twee keukens en drie badkamers aanwezig. Geschikt voor een groter gezelschap.